Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ПЪРВИТЕ МЛАДОЖЕНЦИ
В НОВАТА ЗАЛА

Мария и Светлин Иванови са първите младоженци, които прекрачиха прага на обновената ритуална зала на Враца. Те положиха своите клетви за вярност пред кмета на общината инж. Николай Иванов, който лично извърши церемонията по тяхното бракосъчетание.
"С вълнение и много добри пожелания се обръщам към вас в най-хубавия ден от живота ви. Бракът е най-прекрасната стъпка от любовта. За да я съхраните силна, като в сватбения си ден, трябва да се научите на толерантност и мъдрост, на вяра в нейната сила и безграничност. Човекът, с който решихте да споделите целия си живот заслужава вашата учтивост, уважение, много обич и нежност. Пожелавам ви дълъг семеен живот, изпълнен с много щастие и детска глъч! Споделяйте радостните мигове, подкрепяйте се в трудните моменти и създайте прекрасно и здраво семейство!" - това пожела инж. Николай Иванов на новото семейство.

От него младоженците получиха като подарък първия си семеен албум, в който заедно да събират всички предстоящи хубави мигове.

Даниела Хитова


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM