Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

НА ТЕАТЪР

Ученици и учители от врачанското СОУ "Козма Тричков" ще гледат във вторник - 24 април от 17.30 часа спектакъла "Дванайсета нощ" от Уилям Шекспир. Постановката ще се изиграе на голяма сцена на Драматично-куклен театър - Враца.
Посещението е част от участието на врачанското школо в иновативен проект на тема "Училищният граждански кръг - споделена отговорност за позитивна среда в училище". В разработката, освен СОУ "Козма Тричков", участва и Регионалният инспекторат по образованието на МОН във Враца. Проектът има за цел да представи Училищният граждански кръг като нов тип структура, в която си взаимодействат училището, местната власт, културните институции, бизнеса, неправителствените организации и др., както и да подпомогне развитието и утвърждаването на гражданското общество.

***
Борса "Ферит" се включи в инициативата да предоставя възможност на деца с по-малки финансови възможности да гледат театър. Най-голямата борса за бира и безалкохолни напитки в Северозападна България, с управител Мария Гергова, купи билети за 20 деца от Средношколското общежитие във Враца за представлението "Сладкиш от любов" по Карло Голдони. Това беше поредната благородна проява от страна на борса "Ферит" през последната година.

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM