Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ПРОЕКТ "ЗЕЛЕНИ ГАРАЖИ"

Община Враца и кметствата на с. Голямо Пещене, с. Лиляче, с. Бели извор, с. Мраморен, с. Върбица, кв. Кулата подготвиха проектни предложения за участие в кампанията "За чиста околна среда 2012".
С реализацията на дейностите по Националната кампания "За чиста околна среда" 2012 г. се цели постигане на резултати на територията на цялата страна. Проектите предвиждат почистване на площадки, междублокови пространства, залесяване и зацветяване на почистени площи, създаване и възстановяване на зони за отдих, ремонтиране на детски и спортни съоръжения и други, което ще се осъществи с доброволния труд на гражданите.
Проектът на Община Враца под наименованието "Зелени гаражи" е за изграждане на площадка за деца и възрастни върху гаражни клетки. На нея ще бъдат монтирани различни съоръжения, включително и детска люлка, с възможност да се ползва от деца с увреждания. Ще бъде почистен и залесен район от около 19 дка, в който са разположени 5 жилищни блока и 51 гаражни клетки. Гаражите ще бъдат обновени с рисунки от графити, като за целта ще се организира конкурс за графити на тема: "Аз обичам природата и Враца, а ти?"

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM