Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ВРАЦА ОТНОВО Е ДОМАКИН
НА КОНКУРСА "ДИКО ИЛИЕВ"

Кметът на Враца инж. Николай Иванов откри днес VІ-ия Национален конкурс за млади изпълнители "Дико Илиев". "За мен, като кмет на Община Враца е чест, че националният конкурс е включен в Националния календар на извънучилищните дейности на Министерството на образованието, младежта и науката, което е категоричен атестат за високото му ниво. Надявам се, че много млади таланти ще сложат началото на успешните си изяви именно от този конкурс. Радостно е, че тази година броят на студентите е изключително голям, което ни дава право да мислим, че Националният конкурс на името на един от най-добрите български музиканти - Дико Илиев, се развива и добива още по-голяма популярност" - с тези думи се обърна към участниците инж. Николай Иванов.

В тазгодишното издание, на сцената ще излязат 136 млади таланти. Конкурсът ще продължи три дни и негов домакин по традиция ще бъде СОУ "Отец Паисий" - Враца. Преди официалния старт на конкурсната програма, участниците и гостите изслушаха концерт на немския акордеонен ансамбъл "D'Akkord".

Даниела Хитова 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM