Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

Изложба - карикатури
"ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ ВРАЦА"

Петата самостоятелна изложба на Ивайло Никодимов е с мотото "Добре дошли във Враца" и представя тридесет карикатури, рисувани в периода 2004 - 2009 г. и публикувани на страниците на в."Конкурент", обединени от темата "Враца", които авторът дарява на отдел "Краезнание" на Регионална библиотека "Христо Ботев" - Враца. Открита на 29 март, изложбата ще весели всеки посетител на Регионална библиотека до Великден. На откриването й авторът споделя, че една от причините, освен приятелството, която го е накарала да експонира карикатурите си в библиотеката, е желанието тя да бъде видяна от повече хора.

Ивайло Никодимов е роден на 11.10.1969 г. в Бяла Слатина. Първите си карикатури публикува през 1984 г. Печати във вестниците "Стършел", "Смях", "200 вица", "Пардон", врачанските "Конкурент" "Шанс експрес", "Музевир нюз" и др. През 1997 г., заедно с Кр. Дамянов, започват издаването на в. "Музевир нюз" - единственият врачански вестник за хумор и сатира. През януари 1998 г. печели III награда в конкурса за карикатури от млади автори "Излез от черупката" на в. "Стършел", а през март - I награда за карикатура в конкурса "Не съм от тях" на традиционните "Чудомирови празници" 1998г. - гр. Казанлък. Има четири самостоятелни изложби и участия в национални изложби на карикатурата. Член е на СБХ, секция "Карикатура" от 2001 г. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM