Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ
ПО НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА

Първото си редовно заседание проведе Общинският съвет по наркотични вещества, председателстван от зам.-кмета Красимир Богданов. Съветът включва 23-ма представители на различни институции - Център за психично здраве, областна и общинска администрации, Регионален инспекторат по образованието, Младежки дом, Отдел "Закрила на детето", Областна дирекция на МВР, Окръжна и Районна прокуратури, Врачански районен съд, затвора, председатели на комисии в общинския съвет и други. На срещата бяха обсъдени и допълнени Програмата за превенция на наркотичните зависимости 2012 - 2014 г. и Правилник за организацията и дейността на съвета.
На заседанието стана ясно, че Община Враца ще кандидатства като партньор в проекта "Практическа европейска мрежа за изграждане на капацитет за помощ за семейства със зависимости (жени, деца), които са потърпевши от насилствено поведение на пристрастените членове на семейството" по програма DAPHNE ІІІ. Другите участници по проекта са Латвия и Полша.
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM