Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА "РАЗЛИЧНИТЕ" ДЕЦА
СЕ ПРОВЕДЕ ВЪВ ВРАЦА

Кметът на Враца инж. Николай Иванов и зам.-кметът Красимир Богданов бяха сред официалните гости на областна конференция на тема: "Успехите на "различните" деца". "Радостен съм, че този форум дава една изключителна възможност учени и експерти от сферата на образованието да обменят идеи и добри практики за успешното интегриране в училище и развитието на потенциала, който децата с увреждания притежават. В лицето на Община Враца вие имате един надежден партньор при реализацията на дейностите за достъпна учебна среда и образование на децата със специални образователни потребности! Желая ви успешна и ползотворна работа!" - с тези думи се обърна към участниците инж. Николай Иванов.

Домакин на конференцията бе СОУ "Козма Тричков" - Враца, а нейни организатори - Регионалният инспекторат по образованието и Ресурсният център за подпомагане на интегрираното обучение и възпитание на деца и ученици със специални образователни потребности в областния град. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM