Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

МИНИСТЪР ДОНЧЕВ ПОХВАЛИ ВРАЦА

На работно посещение във Враца бяха министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев и заместник-министърът на околната среда и водите Ивелина Василева.
"Радвам се да отбележа, че във Враца имаме насреща един работещ, високомотивиран екип. Община Враца е лидер в Северозападния район по отношение на ползването на средства от Европейския съюз. Това е нещо, което трябва да ви радва, като имате предвид, че този район далеч не е от шампионите в страната, но община Враца се отличава в това отношение. Тук говорим за почти 170 милиона договорени средства, като основен дял в тази сума има проектът за интегриран воден цикъл. Останалите проекти са за над 31 милиона лева. Няма друга община, която дори да се доближава до тези параметри" - каза след срещата министър Дончев.
Министърът разговаря с кмета на община Враца инж. Николай Иванов и зам.-кмета по европейско финасиране и обществени поръчки инж. Красимира Георгиева. "Получихме уверенията и на министър Дончев и на зам.-министър Василева за тяхната пълна подкрепа и добро взаимно оперативно сътрудничество, така че максимално бързо да се стигне до реалната работа по проекта "Воден цикъл" - коментира инж. Николай Иванов. Кметският екип ще получи необходимото съдействие от всички министерства, така че да не се генерират допълнителни закъснения по проекта, е уверил министър Дончев.

Даниела Хитова
Снимки: Община Враца
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM