Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ГОРДИ С ИМЕТО
НА СВОЯ ПАТРОН

. Отбелязаха 178 г от рождението на Иванчо Младенов

101 г. от построяването на сградата и 178 г. от рождението на Иванчо Младенов отбелязаха възпитаниците и преподавателите в училището, носещо името на видния врачанин. Сред официалните гости на тържеството бяха зам.-областният управител на Враца Цветелина Теофилова, зам.-кметът на общината Красимир Богданов, експерти от Регионалния инспекторат по образование. "Една неповторима българска традиция ни завещава да бъдем горди с името на своя патрон, с историята и традицията на своето училище! Щедростта и благородството на големия родолюбец с възрожденски дух Иванчо Младенов, с чието име заслужено се гордеете, и днес разпалват в душите и сърцата ви жажда за знания! За мен е чест да споделя вашата радост" - каза в словото си Богданов.

От името на общината зам.-кметът подари на училището цифров фотоапарат. Малките възпитаници на училището отбелязаха достойно празника.

Даниела Хитова
Снимки: Община Враца

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM