Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО 2012 Г.

Община Враца ще вземе участие в Туристическа борса "Ваканция Спа Експо 2012 г." в гр.София в периода 16-18.02. в Интер Експо Център -Зала 3. Тази година община Враца за пръв път е наела и заплатила щанд от 24 кв. м. на стойност 3600лева.
Досега Общината винаги е участвала на площ от 4 кв. м., която е крайно недостатъчна за да се направи достойно представяне на възможностите ни за туризъм в региона.
Беше сформиран инициативен комитет, членове на който са Георги Врабчев, Петър Петров, Огнян Пищиков, Тихомир Опров, Георги Ганецовски и представителите на хотелиерски бизнес, които извършиха организационната работа по достойното представяне на Враца в изложението.
Сумата, необходима за представянето ни на този щанд, е в размер на 2270 лева- декорация на щанда, програма, събития, участници, рекламни материали и транспорт.
Те поеха ангажимента да осигурят тази сума и успяха да съберат 1500 лева. Тяхната идея беше да ангажират и самите участници в събитието. Общината се ангажира да помогне с останалата част в размер на 750 лева необходима за цялостната реализацията на събитието.
На щанда на общината ще се представят Регионален исторически музей-Враца; Дирекция на "Природен парк Врачански балкан"; Театрална група ТЕМП, Увеселителен парк "Приказката", Сдружение "Бъдеще в миналото"-София, "Велоклуб "Герак"-Враца, "Визит Враца" и хотелите Хемус, Чайка, Зора, Хъшове, Фламинго, Кипарис.

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM