Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

КОМУНИКАЦИОННА КАМПАНИЯ
ЗА ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ
НА ДЕСТИНАЦИИТЕ ЕДЕН ОТ БЪЛГАРИЯ

Община Враца взе участие в двудневна работна среща по проект "Комуникационна кампания за популяризиране на дестинациите ЕДЕН от България" на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Проектът стартира през месец ноември 2011г. и е на стойност 64 284 евро. Конкретните цели на проекта са повишаване осведомеността и разпознаваемостта на дестинациите ЕДЕН чрез интегрирането им в туристическата реклама на България, изграждане на информационно- комуникационна платформа с участието на всички заинтересовани страни като инструмент на добри практики и въвеждане на модели за развитие на устойчив туристически продукт, насърчаване на сътрудничеството между дестинациите ЕДЕН на Балканите за формиране на трансгранични туристически продукти и утвърждаване на имидж на региона като съвкупност от уникални и изключителни дестинации.
Основната цел на проекта и предвидените дейности е да представи България като дестинация за специализиран туризъм и да промотира възможностите й в областта на екологичния, културния и спа- туризма. В ЕДЕН дестинациите са включени победителите и техните подгласници от конкурсите ЕДЕН през последните 3 години. Община Враца е участвала в проекта "952: Природата Ви приветства".
Проектът предвижда издаване на имиджова брошура на ЕДЕН-дестинациите, пътна карта за сътрудничество и изграждане на партньорска мрежа, онлайн фотоконкурс "Отлични туристически дестинации ЕДЕН-България 2012" за любители, провеждане на Балканска среща на дестинациите, създаване на уеб портал и интегрирано представяне на дестинациите в националния портал www.bulgariatravel.org и популяризиране на ЕДЕН мрежата в Интернет чрез уеб банери.
Имиджовата брошура дава цялостна представа за инициативата ЕДЕН на Европейската комисия и представя подробна информация за всяка от ЕДЕН дестинациите от трите Национални конкурси за отлична туристическа дестинация- "Тракийски дух", "952: Природата Ви приветства" и "Водата- извор на живот" и ще бъде представена официално по време на предстоящите международни туристически изложения в София, Берлин и Букурещ.

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM