Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ СЕ СРЕЩНАХА
С МЛАДИТЕ СИ КОЛЕГИ
ОТ УЧЕНИЧЕСКИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

На 7 февруари 2012 г., се проведе среща между представители на Общински съвет - Враца и Ученически общински съвет - Враца. Целата на срещата - общинските съветници да се запознаят с инициативите, които техните млади колеги са планирали през 2012 г., както и да обсъдят в кои от тях биха могли да се включат. В срещата участваха инж. Петя Аврамова, заместник-председателите на Общински съвет - Враца Златка Карамелска и Малина Николова, общинските съветници Красимир Донов, Борислав Стоев и Татяна Василева. От страна на Ученически общински съвет на срещата присъстваха представители на 3 от представените в съвета училища - от СОУ "Никола Войводов" Георги Костов - председател на Ученическия общински съвет, от ЕГ "Йоан Екзарх" Тина Петрова и Синдия Милова, и Николай Николов от СОУ "Христо Ботев".
"Надявам се нашите срещи да станат регулярни и да помогнат на нас, общинските съветници, да разберем проблемите на младите хора в общината ни и да спомогнем за тяхното решаване", каза в началото на срещата инж. Петя Аврамова. Председателят на Ученически общински съвет Георги Костов и неговите колеги запознаха общинските съветници с планираните от тях иницитиви през настоящата година и потърсиха съдействие за финансиране на част от тях. Общинските съветници отговориха на въпросите на младежите и разясниха същината на работа им в местния парламент, както и правомощията им като част от местната власт. Те поканиха младите си колеги да присъстват на заседания на Общинския съвет или на заседания на постоянните комисии към него, по теми, към които имат интерес. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM