Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

СНЯГ, СТУД И ПЪТИЩА

На редовната пресконференция в понеделник (30.01.2012) кметът на Община Враца инж. Николай Иванов представи информация за актуалната обстановка на общинската пътна мрежа - състояние, условия за пътуване при зимна обстановка.
Тази сутрин е имало два проблема - неопесъчен е бил участъка Лиляче - Власатица, а участъка по пътя с.Чирен-с.Девене, е бил заледен и неопесъчен. Взети са мерки и пътищата са опесъчени. В с.Згориград се търсят възможности за разширяване на пътните участъци за да може да маневрира училищният автобус.
Всички училища и детски градини на територията на общината работят, температурата в помещенията е нормална за провеждане на занятия, с изключение на училищата в с.Паволче, с.Тишевица и ПУ "Д-р Петър Берон", където в понеделник се учи с намалени часове. Нормална е обстановката във всички детски ясли и социални домове.
Във връзка с минусовите температури, които се очакват в следващите дни, е проведен разговор с г-н Георги Яков при необходимост да се използва чакалнята на автогарата, която ще бъде отворена денонощно и за бездомните хора там ще се предлагат топли напитки. Освен в чакалнята на автогарата през тези дни ще бъде отворено помещение в бл.34 в жк."Дъбника", където също ще се предлага подслон и топли напитки за бездомните хора -съобщи заместник кметът г-н Светозар Луканов.
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM