Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ОБЩОСЕЛСКО СЪБРАНИЕ
ВЪВ ВЪРБИЦА

Кметът на Община Враца инж. Николай Иванов посети село Върбица, където участва в общоселско събрание, на което бяха обсъдени предложения за Бюджет 2012 година. Жителите на селото поставиха няколко жизненоважни за тях проблеми: подмяна на водопровода в селото, изграждане на параклис, ремонт на пътя между селата Върбица и Вировско, намаляване на безработицата, намаляване на кражбите.

Инж. Николай Иванов заяви, че идеята за изграждане на параклис в селото е добра и през тази година ще бъде направен проект.
Общината може да създава работни места по програмата от социални помощи към осигуряване на заетост. В същото време ще се изисква всички кметове в общината да бъдат максимално справедливи и по тази програма да бъдат включвани различни хора през годините.
Относно пътя между селата Върбица и Вировско, който е част от републиканската пътна мрежа, инж. Иванов каза, че ще търси съдействие от областния управител Пепа Владимирова и директора на Областно пътно управление Стефан Илиев за ремонта на този участък.
Кметът на Община Враца се ангажира да съдейства за провеждане на общоселско събрание със специалисти от службите по земеделие, на която да се даде отговор на въпросите на хората от селото за нерегламентираните пасища и земеделски земи. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM