Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ТЪРЖЕСТВО ЗА ДЕНЯ
НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ

Кметът на Община Враца инж. Николай Иванов и заместник - кметът Светозар Луканов бяха гости на тържество по случай Деня на родилната помощ в Акушеро - гинекологичното отделение на Врачанската болница.
Инж. Николай Иванов честити празника на всички акушери и гинеколози и поднесе своята благодарност и признание към медицинските работници с пожеланието да бъдат живи и здрави и все така да отварят сърцата се към добротата и хуманността.
Кметът на Община Враца връчи чек на стойност 2000 лева на д-р Иван Кръстев, началник на Акушеро-гинекологичното отделение, за закупуване на пациентски монитор за нуждите на отделението.
По повод празника бяха връчени подаръци на първата двойка близнаци за 2012 г.
Ръководството на МБАЛ "Христо Ботев" - Враца награди и акушерката Янка Найденова за най-голям брой нормални раждания в отделението, за участие в най-много оперативни раждания грамота получи Боряна Недкова, а от Неонатологично отделение бе отличена акушерката Илиана Димитрова.
За първи път тази година бе връчен приз "Златни ръце" от Ръководството на болницата. Наградата получи д-р Иван Кръстев.


  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM