Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ЗА ОВЛАДЯВАНЕ ПОПУЛАЦИЯТА
НА БЕЗСТОПАНСТВЕНИТЕ КУЧЕТА

Зам.-кметът на Община Враца Светозар Луканов проведе днес работна среща с представители на различни институции във връзка учредяването на комисия за работа по нов общински план-програма за овладяване популацията на безстопанствени кучета.
На срещата присъстваха д-р Милчо Костурков, директор на Областна дирекция по безопасност по храните, д-р Здравко Златев - общински съветник, д-р Панталеев - официален ветеринарен лекар за Община Враца от Областна дирекция по безопасност по храните, д-р Христофор Хитов - представител на ветеринарен комплекс "Компаньон".

На срещата представителите на институциите се запознаха с проблемите по приетата програма през 2008 г. за овладяване на популацията на безстопанствените кучета и по-конкретно с процедурата по изграждане на приют за безстопанствени кучета, възможностите за лицензиране на амбулатория за работа с наркотични вещества, необходими за залавянето на безстопанствените кучета.
Беше коментирана необходимостта от сформирането на екип за изработване на нова програма за овладяване на безстопанствените кучета.  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM