Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ПРЕЗ МАЙ ЗАПОЧВА СТРОЕЖА
НА ЧЕТИРИЛЕНТОВИЯ ПЪТ МЕЗДРА-БОТЕВГРАД

Кметът на общината инж. Николай Иванов представи информация за проект "Модернизиране на участък от път I-1 (Е-79) Враца-Ботевград" по Оперативна програма "Транспорт". Източниците на финансиране са Кохезионен фонд - 68 млн. евро и Национално съфинасиране - 17 млн. евро.
Проектът се финансира по Оперативна ос ІІ и предвижда модернизация на съществуващ двулентов път в четирилентов път с дължина 31,5 км. между Мездра и Ботевград, по маршрута на Е-79 и Транс-европейската транспортна мрежа.
Очаквано начало на строителните работи - май 2012 г. Очаквано завършване на строителството - декември 2013 г. Бенефициент е Агенция Пътна инфраструктура.
Ремонтните дейности по обходен път Враца Е-79 се очаква да стартират през тази година и се предвижда пътят да е двулентов. Пътят Видин-Монтана и пътят Монтана-Враца се предвижда да са четирилентови.
На зададен въпрос относно задълженията на Община Враца инж.Николай Иванов обясни, че е разпоредил да се спре изплащането по договори, сключени през 2011 година, за които няма осигурено финансиране и няма постъпления от собствени приходи и приходи от приватизация. В момента се извършва анализ на всички дейности, предмет на договорите, който през седмицата ще бъде готов през седмицата.
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM