Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

КОЛЕДНО-НОВОГОДИШЕН БАЗАР

Кметът на Община Враца инж. Николай Иванов присъства на откриването на Коледно-новогодишен базар във фоайето на Читалище " Развитие", организиран от Община Враца, съвместно със социалните институции и услуги в общността за деца и лица в неравностойно положение.
Желаещите да се включат в благотворителната инициатива могат да посетят базара от 19 -ти до 21 -ви декември, от 10, 30 ч. до 18, 30 ч. Ще бъдат изложени коледни и новогодишни картички, сувенири, сурвачки и други изделия, изработени от потребителите на Дом за деца, лишени от родителски грижи "Асен Златаров" - Враца, Дневен център за деца и възрастни с увреждания " Зорница" - Враца, Дом за младежи с увреждания - с. Три кладенци, Център за обществена подкрепа - Враца и Звено "Майка и бебе" - Враца.
Кметът сподели пред присъстващите: "Нашата обща цел е да дадем възможност на тези хора да покажат своя талант, своята силна воля, да се чувстват пълноценни, активни и полезни. Вие ще се убедите, че ръчно изработените от тях сувенири пресъздават техните мисли и чувства. Изработката им изисква голямо усърдие и търпение, а у авторите се изгражда усет към красивото и удовлетворение от постигнатото.
Коледните и новогодишните празници са още един повод да подадем приятелска ръка и приканвам всички вас, да закупим коледни сувенири от базара.
Скъпи приятели,
На добър час!
Желая ви да бъдете живи и здрави, все така уверени в себе си и от все сърце ви пожелавам весело посрещане на предстоящите коледни и новогодишни празници!"

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM