Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ВРАЦА - КРАСИВА ЗА КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ

Кметът на Община Враца инж. Николай Иванов се обръща със следния апел към гражданите на Враца, обществените организации, фирми и учреждения:

Уважаеми съграждани,

В дните пред едни от най-чаканите и обичани празници - Коледа и Нова година се обръщам към вас с призив да украсим нашия град, да го направим празничен и красив. Нека в тези дни заедно да създадем добро настроение и приятни емоции на врачани и гостите на града.
Призовавам гражданите на Враца, обществените организации, фирми, учреждения да поставят Коледна украса на домовете и сградите си, както и в пространствата пред тях, за да създадем в нашия град истинско Коледно настроение.
Община Враца ще раздаде награди за най-красива Коледна украса на частни домове, магазини, обществени сгради, учреждения и туристически обекти.
Всички желаещи да участват в конкурса за най-красива Коледна украса следва да подадат заявка за участие до 22.12.2011 год. в Община Враца на телефон 0887 900 331 - Ирена Иванова, на 092 62 92 86 - Радосвета Крумова или 092 62 64 58 - Сектор "Култура".
Журирането ще се извърши от специална комисия на 23 и 27 декември, а награждаването - на 29 декември 2011 год.
Вярвам, че с усилията на всички Враца може ще бъде много красива за Коледните и новогодишни празници.
С най-добри пожелания за Весела Коледа и щастлива и успешна 2012 година!

Николай ИВАНОВ
Кмет на Община Враца 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM