Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

СРЕЩА НА ИНЖ. НИКОЛАЙ ИВАНОВ
С ТЪРГОВСКОТО АТАШЕ
КЪМ ПОСОЛСТВОТО НА САЩ

Днес, 2 декември, кметът на Община Враца проведе работна среща с търговското аташе към посолството на САЩ в България - г-жа Барбара Лапини и сътрудника по търговия Светослав Ников. На срещата присъстваха председателят на Общински съвет - Враца - инж. Петя Аврамова, зам. - кмета по Европейски фондове и инвестиции г-жа Красимира Георгиева и г-н Иван Жеков - секретар на Община Враца.

Инж. Николай Иванов представи маркетинговия профил на общината и заяви, че общинското ръководство има амбицията да работи активно за подпомагане на икономиката, особено малкия и среден бизнес. На срещата бяха представени и големите инфраструктурни проекти, по които общината работи.
От своя страна г-жа Лапини благодари за гостоприемството и поздрави кмета за новия му пост. Тя разясни дейностите и целите, с които се занимава Търговския отдел към Посолството, а именно - промотирането на американския износ и бизнес и защитата на американските бизнескомпании зад граница. Американските компании, които са навлезли на българския пазар работят в сферата на информационните технологии, енергетиката и публично - частното партньорство. Тема на срещата беше още развитието на различните видове туризъм в региона и необходимостта от инвестиции, с цел превръщане на града в атрактивна и желана дестинация.

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM