Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

СРЕЩА С ИНВЕСТИТОРИТЕ НА
ЗАВОДА ЗА СФЕРИЧНИ КРАНОВЕ

На 28 ноември кметът на Община Враца инж. Николай Иванов проведе работна среща с г-жа Емилия Велева - представител на италианската фирма RBO, която ще инвестира в завод за сферични кранове на територията на община Враца, и г-н Димитър Денев - проектант, на която беше обсъдена предстоящата инвестиция.
На проведената среща, представителите на фирмата са поискали съдействие от Община Враца във връзка с реализацията на инвестицията в две направления. Първото е преместването на далекопровода, който преминава през територията на обекта, от "ЧЕЗ" ЕООД. Исканията на инвеститора са изграждането да бъде подземно. Кметът на Община Враца се ангажира да проведе разговори с електроразпределителното дружество по този въпрос. Инж. Иванов е приел също така Община Враца да даде съгласието си за започване на подготовката на терена, върху който ще бъде изградена инвестицията.
Очаква се в съвсем скоро време да започне строежа, а в началото на лятото - монтирането на машините.
"Това е една добра инвестиция за Враца, която ще осигури на града около 130 работни места", заяви след срещата кметът на Община Враца инж. Николай Иванов.
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM