Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

МЕНИДЖЪРСКОТО ОБУЧЕНИЕ
В УЧИЛИЩЕ

Заместник-кметът на община Враца Красимир Богданов беше официален гост на "Иновационен лагер" в СОУ "Козма Тричков", провеждащ се по формат на Джуниър Ачийвмънт България в рамките на Световната седмица по предприемачество.
В приветствието на Кмета на община Враца, поднесено от Красимир Богданов, беше подчертана значимостта на мениджърското обучение в училище. "Окуражаването на предприемаческия дух и специализираното обучение в тази насока са от особена важност за темпа на икономическо развитие, повишаване на заетостта и качеството на живот. Затова с тази инициатива вие се включвате в интелектуален маратон, използвайки информационните технологии, които са настоящето и бъдещето на бизнеса. И ние вярваме във вас, младите хора. Днешното събитие е част от общите ни усилия да помагаме на младите да се реализират успешно и да бъдат конкурентоспособни".

Жури, съставено от изявени бизнесмени, класира първите три от общо седемте отбора, участвали в надпреварата.
Красимир Богданов награди класираните и пожела успех на първенците, които ще представят училището на националното състезание. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM