Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ДОБРИ ГРАДСКИ
ЛОГИСТИЧНИ ПРАКТИКИ

На 5 и 6 юли, в комплекс "Чайка" се състоя двудневен семинар по проект "SUGAR" - "Регионални и местни политики за устойчиви добри градски логистични практики" - първия проект, който Община Враца изпълнява по Програма ИНТЕРРЕГ и по който работи вече трета година. В обучението се включиха представители на партньорите по проекта от Регион Емилия Романя и Института за транспорт и логистика от Италия, Националния институт за транспорт на Франция и Дирекция "Пътища и мобилност" на град Париж, Градска управа на Палма де Майорка - Испания, Института за логистика и складиране и Община Познан от Полша, Община Целе от Словакия, Чешки железници и Градска управа на Усти над Лабе, Чехия. Участие вземха и представители на Министерство на транспорта, Министерство на регионалното развитие и благоустройството и Държавна автомобилна инспекция в България.
Община Враца е единствената община от България, която участва в проекта. "Това е възможност да се запознаем с опита на водещи градове от ЕС и най-добрите практики в областта на транспорта и инструментите, които се използват при решаването на градската транспортна логистика, както и да създадем проводник в прилагането на европейските изисквания при създаването на местни, регионални и национални политики в областта на транспорта" - каза в приветствието си д-р Костадин Шахов.
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM