Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"НАДИГРАЙ МЕ"

В неделя от 21:45 часа по "БНТ - Свят" Враца и Монтана се явяват на хореографски "дуел". Аматьорски танцови групи от двата града ще демонстрират умения и възможности в уникалното танцово шоу "Надиграй ме". След предварителен кастинг са избрани състави от различни градове в страната.
До момента Варна победи Бургас, Пловдив показа повече умения от Пазарджик, клуб "Чанове" от столичния квартал Дианабад надигра "Мера денс" от Красна поляна, Перник победи Кюстендил, а Гоце Делчев надигра Банско.
Състезанието между Враца и Монтана, насрочено за 3 юли, е последното за сезона, а на 10 юли е финалът.
Участниците в клубовете, които се надиграват, са хора с различни професии - лекари, адвокати, военни, учители, студенти. Те ще дадат представа на зрителите какви сме българите днес и защо клубовете за народни танци се радват на такъв огромен интерес в цяла България.
Водещи на състезанието са рок легендата Милена Славова и хореографа Асен Павлов, режисьор е Станислав Тодоров - Роги. В журито са водещия по БНТ Милен Иванов и директорката на Националното училище за танцово изкуство Мариана Денева.
В неделя, за да защитава танцовата слава на Враца, излиза клуб "Черга" с ръководител Ралица Тодорова. Врачанските участници ще се надиграват с монтанската танцова група "Лево оро".
Идеята за участие на два "враждуващи" града един срещу друг е на актьора Тончо Токмакчиев, който оценява за артистичност.
По регламент всеки отбор има право на застъпник - популярна личност от града, която ще приканва феновете да гласуват. Всеки зрител има право на 5 SMS-а, като те ще имат най-голяма тежест при класирането.
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM