Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ДАРЕТЕ КНИГИ,
ЗА ДА БЪДАТ ПРОЧЕТЕНИ ОТ ПОВЕЧЕ ХОРА!

Областна администрация - Враца стартира втора кампания за набиране на книги. В края на миналата година беше обявена и реализирана кампания за набиране на книги от личните библиотеки на служителите в Областна администрация - Враца. Събраните 231 тома българска и чуждестранна литература бяха дарени преди Коледа на четири читалищни библиотеки в селата Комарево, общ. Бяла Слатина, Пудрия и Главаци, община Криводол и Горна Кремена, община Мездра.
Бихме искали да разширим инициативата, като стартираме втора кампания за набиране на подходяща литература, в която каним да се включат служители на институции и организации, както и всички желаещи граждани.
Книгите ще се събират в Областна администрация - Враца, бул. "Демокрация" № 1, гр. Враца от 23 април до 8 май 2012 година включително. Те ще бъдат дарени по повод Професионалния празник на библиотекарите - 11 май на читалищни библиотеки, които имат най-голяма нужда от попълване на библиотечния фонд.
За контакти - тел. 092/66 14 29
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM