Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

XIII-ТИ ОБЩЕСТВЕН АНТИКОРУПЦИОНЕН ФОРУМ

На 28 февруари в Областна администрация - Враца се проведе XIII-ти обществен антикорупционен форум "Общинските обществени съвети по превенция на корупцията-необходимост, действия и перспективи", на който се обсъдиха формите на взаимодействие между общинските съвети и гражданското обществото за превенция на корупцията.
Гости на форума бяха представители на Института за модерни политики -София и председателят на Института - Борислав Цеков. Те взеха участие в обсъжданията, като се спряха на ролята на компетентните граждански организации като носител на промяна, коректив на лошите практики на институциите и партньор в усилията им за прозрачност и отчетност.
Десислава Лехчевска- Секретар на Община Мизия представи добра практика "Работата на Общински обществен съвет за превенция на корупцията в Община Мизия".
Любомир Маринков, експерт в областна администрация - Враца направи презентация на тема "Интегритет на обществените поръчки".
Участниците във форума се обединиха около тезата за необходимостта общинските съвети по антикорупция да бъдат укрепени като място за диалог и активно партньорство с местната власт за прилагане на прозрачни управленски политики.

Елма Глоговска
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM