Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ИЗВЪНРЕДНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ ЩАБ
ЗА КООРДИНАЦИЯ НА СПАСИТЕЛНИ
И НЕОТЛОЖНИ АВАРИЙНО-ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИ РАБОТИ

На 7 януари 2012 г. Областния управител свика извънредно заседание на Областния щаб за координация на спасителни и неотложни аварийно-възстановителни работи (ОЩК на СНАВР) във връзка с възникналата усложнена зимна обстановка. Обсъдени бяха проблемите с електрозахранването и проходимостта на пътищата на територията на Област Враца.
Към 14 ч. на 7 януари 2012 г. имаше прекъснато електрозахранване в 63 населени места, като основните проблеми са в общините Враца, Мездра и Роман. Приведени са и работят по отстраняване на авариите 16 екипа на ЧЕЗ. В помощ е техника от Козлодуй, Бяла Слатина и Монтана.
От ОПУ-Враца уточниха, че пътищата от Републиканската пътна мрежа се почистват и движението по тях е нормално. Движението по главен път Е-79 в посока Мездра - София е временно пренасочено през Искърското дефиле, поради затруднено снегопочистване в община Ботевград.
БКС-Враца е съсредоточило усилията си в почистването на пътната мрежа в гр. Враца. Основен проблем са паркираните автомобили на уличните платна. От БКС-Враца призовават гражданите да не възпрепятстват работата на техниката за снегопочистване.
Областният управител на област Враца умолява гражданите да почистват снега пред домовете, магазините и офисите си, както и да проявят търпение и предприемат пътувания само в крайна необходимост. Движението да се извършва с оборудвани за зимни условия автомобили и с повишено внимание. При възникване на извънредни ситуации гражданите да се обаждат на телефона за спешни повиквания - 112. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM