Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

СИЛЕН СТАРТ
ЗА НИКОЛАЙ ИВАНОВ

"Даваме старт на нещо голямо, ново и очаквано с надежда - коренен прелом в управлението на Враца и общината!" - заяви при откриването на предизборната си кампания инж. Николай Иванов.

26.09.2011 г., Враца

Независимият кандидат за кмет на Враца инж. Николай Иванов използва оригинален начин за откриване на предизборната си кампания - със символичното закриване на сергията с празни обещания, състояло се в понеделник сутрин на Кооперативния пазар във Враца.

"Време е всички да подходят честно и отговорно към проблемите на града и общината и да престанат с демагогията и популистките обещания - призова Иванов. - Така ще работя аз и през цялата кампания ще водя откровен диалог с нашите съграждани."
По-късно през деня претендентът за кметския пост предприе действие в подкрепа на символичното закриване на сергията с празни обещания като се включи в поставянето на пейки в ж.к. "Дъбника" и ж.к. "Сениче".
От 19,00 ч. се състоя официалното откриване на предизборната кампания на инж. Иванов. "Даваме старт на нещо голямо, ново и очаквано с надежда - коренен прелом в управлението на Враца и общината! Към управление, подплатено с истински професионализъм, с поглед в бъдещето и с усета за държавническа отговорност", заяви от сцената на Драматично-кукления театър инж. Иванов.

      
      
      
      

----

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

 

 

 

 


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM