Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ФЕНКЛУБЪТ НА "БОТЕВ"-ВРАЦА,
ДВИЖЕНИЕ "СВОБОДЕН ИЗБОР" И РЗС
ПОДКРЕПИХА НИКОЛАЙ ИВАНОВ

- Фенклубът на Ботев Враца и Движение "Свободен избор" се разграничиха от действията на отпадналия кандидат за кмет Григор Томов

26 Октомври 2011 г., Враца

Увеличава се броят на партиите, сдруженията и личностите, които застават зад кандидатурата на независимия кандидат за кмет на община Враца инж. Николай Иванов. На пресконференция, провела се в залата на Търговско-промишлената палата, своята подкрепа заявиха местните структури на ПП Ред, законност и справедливост и ПП Движение "Свободен избор", представлявано от кмета на с. Нефела Радослав Котов. Малко преди срещата с медиите, от футболния фен клуб "Ботев Враца завинаги" също декларираха че поддържат кандидатурата на Иванов.

"Заставам зад професионалната кандидатура на инж. Иванов. Това е човекът с опит, който може чрез широка подкрепа от обществото да започне нужната промяна в нашата община", заяви Славян Янков. "Общинското ръководство не бива да дели кметовете на села на наши и ваши. В Николай Иванов виждам достойния кмет, който ще работи и за тези, които не са гласували за него", добави Радослав Котов.
По повод посещенията на Враца от страна на министри в последните дни, инж. Николай Иванов заяви, че ако спечели изборите, още от първия ден ще напомня на централната власт за ангажиментите, които бяха поети както в седмицата между двата тура на изборите, така и в последните две години.

----

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM