Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ГЕНЕРАЛНА ПОДКРЕПА
ЗА НИКОЛАЙ ИВАНОВ
НА БАЛОТАЖА


- Валери Стаменов, Светла Кръстева и четирима общински съветници застават зад независимия кандидат

25 Октомври 2011 г., Враца

Независимият кандидат за кмет на община Враца инж. Николай получи широка подкрепа преди балотажа в неделя. За втори тур той ще бъде подкрепен от неговите доскорошни опоненти Валери Стаменов от ВМРО, Светла Кръстева от Българска социалдемократическа партия, избраният за общински съветник като независим кандидат Иван Узунов и водачът на листата на земеделците д-р Георги Комитски. Красимир Богданов от ВМРО - БНД, също участник в състава на новия местен парламент, подкрепи инж. Иванов от името на Кирил Илиев, кмет на село Бели Извор.
"Смятам, че на първи тур мажоритарният вот не беше фактор, за сметка на партийния. Това трябва да се промени в неделя", заяви Светла Кръстева. "Подкрепям Николай с ясното съзнание от необходимостта да се извърши промяна в града, на каквото той е способен", пък каза Валери Стаменов.
"Благодаря на всички съграждани, които ме подкрепиха. Уверен съм, че на втори тур врачани ще дадат вота си за една истинска промяна в нашата община. Вярвам в успеха. Първият тур премина свободно и демократично, но за съжаление с много лоша организация на изборния процес. Голяма част от хората не успяха да стигнат до урните, заради недостатъчен административен капацитет на изборния апарат", заяви инж. Николай Иванов.
Той прие поканата за диспут с кандидата на ГЕРБ Петя Аврамова като изрази надеждата на него тя да бъде себе си и отново призова за воденето на толерантна кампания в оставащите три дни.

----

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM