Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

НИКОЛАЙ ИВАНОВ:

ОЧАКВАМ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ
ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ГРАДИВЕН ДЕБАТ
ЗА БЪДЕЩЕТО НА ВРАЦА

Над 5 хиляди подписа в подкрепа на независимия кандидат за кмет бяха внесени в Общинската избирателна комисия

   

Независимият кандидат за кмет на Враца Николай Иванов внесе в Общинската избирателна комисия подписка от 5 хиляди души от гр. Враца и селата в общината за регистрацията му на Местни избори 2011. Присъстваха и представители на Инициативния комитет, който го издигна в надпреварата.
"Радвам се, че толкова много хора застанаха зад кандидатурата ми с подписите си. Това е и предизвикателство, и признание за успешната ми работа като кмет през последните осем години", изтъкна Николай Иванов и благодари на всички, които го подкрепят. "Виждам, че проблемите на нашия град се задълбочават и съм тук, защото съм готов да работя, за да променя това. Надявам се тази предизборна кампания да се превърне в градивен дебат за бъдещето на Враца, защото хората имат нужда от съревнование на идеи, а не от персонални атаки между кандидатите за кмет."
Представителите на Инициативния комитет подчертаха, че са издигнали кандидатурата на Николай Иванов, защото той е доказан професионалист и консенсусна фигура, която успява да обедини зад себе си широк кръг от хора. Категорична подкрепа за него са декларирали шест политически партии и няколко граждански организации: Българска социалистическа партия, Земеделски народен съюз, ПП Обединена социалдемокрация, Партия "Нова сила", Партия "Новото време", Партия "Български социалдемократи", "Съюз на пенсионерите - 2004", Съюз за Стопанска инициатива на гражданите-Враца, Съюз на офицерите и сержантите от запаса- резерва, Отечествен съюз.

14.09.2011 г.

 

----

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM