Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

НОИ - ВРАЦА С ОТЛИЧНА ОЦЕНКА

Отлична оценка за работата си през последните три години получи териториалното поделение на НОИ във Враца. Това стана на националното съвещание на института, провело се на 20 и 21 януари в Хисаря. На него регионалното звено в града бе посочено сред най-добре работещите в структурата на НОИ. Оценката е на база три вътрешни одита, направени на поделението през миналата година. Чрез тях е направена цялостна проверка на дейността. Оценявани са управлението на институцията, счетоводната дейност, а също и работата на пенсионния отдел, на отделите "Краткосрочно осигуряване" и "Осигурителен архив". "Тази отлична оценка е както за работата на екипа, така и за управлението на директора г-н Иван Грозданов" - каза на съвещанието Михаил Младенов, директор дирекция "Вътрешен одит" в НОИ.
"Поставянето на нашето поделение на първо място в страната ни радва, но е и голяма отговорност. Ще продължим да работим със същия ентусиазъм в полза на гражданите" - коментира Иван Грозданов, директор на ТП на НОИ - Враца. Той допълни, че акцент в работата през тази година ще е успешното завършване на изграждащия се във Враца архивен център на НОИ за Северозападна България. Очаква се работата по него да приключи в средата на лятото. Центърът ще събере архивите на трите териториални поделения на НОИ в региона - Видин, Враца и Монтана. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM