Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

НДСВ СЕ ГОТВИ ЗА ИЗБОРИ

Председателят на НДСВ Христина Христова окачестви 2010 г. като "година на икономически спад, на масови фалити, съпроводени от безработица, от големи проблеми на бизнеса, актуализация на бюджета, който не е изпълнен, година на липса на реформи". И прогнозира: "През 2011 г. много ще ни вземат. Увеличават се акцизите на горивата, горната граница на данък - сгради и такса смет. Още от сега виждаме лоши резултати в данните за безработицата, която вече е 9.24 процента. В края на годината в страната са регистрирани 343 хиляди безработни. Има голяма скрита безработица. През декември безработните са с 6500 повече от ноември. Започва голямо намаление на броя на работните места, предлагани на пазара на труда. През декември обявените свободни работни места са 5500, което е с 2000 по-малко от ноември."
Царистите се готвят за местните и президентските избори. НДСВ ще излъчи свои кандидати за кметове в половината от общините на Врачанска област.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM