Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

3 800 КЛИЕНТИ СА ОБСЛУЖЕНИ В ОФИС ВРАЦА ОТ НАЧАЛОТО НА 2012 ГОДИНА

От началото на годината офиса на НАП Враца са посетили 3800 клиенти. Над 600 от тях са подали годишни данъчни декларации по ЗДДФЛ и ЗКПО.
Тази година гражданите ще декларират доходите си от 2011 година до 2 май, тъй като 30 април е почивен ден. Данъците се внасят в същия срок. Отстъпка от 5% получават онези граждани, които подадат декларациите си и платят задълженията си до 10 февруари, а тези които декларират с електронен подпис могат да се възползват от отстъпката до края на април. Ползва се само едната отстъпка. Отстъпките се ползват само ако авансовият данък през годината е определен и внесен в срок.
Срокът за деклариране на печалбата от 2011 г. за юридическите лица е 2 април, тъй като 31 март е събота. Същият е срокът, в който трябва да се внесе данъка. Отстъпка 1% от дължимия годишен корпоративен данък (но не повече от 1000 лв.) ползват тези фирми, които подадат годишната си декларация по електронен път, с електронен подпис.
Данъчни декларации могат да се получат на място в офис Враца, или да се използват образците, които са публикувани на интернет страницата на НАП - www.nap.bg.
Призоваваме гражданите и фирмите да не чакат последните срокове и да използват всички възможности за подаване на декларации, чрез интернет, подписани с електронен подпис, по пощата с обратна разписка, както и срещу входящ номер в пощенска станция. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM