Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ЗАСИЛЕН ДАНЪЧЕН КОНТРОЛ

През уикендите и предстоящите празнични дни по случай Националния празник на България, инспекторите на НАП ще извършат масирани проверки в търговските обекти и заведения, на територията на област Враца, предупреждават от офиса на НАП.
Засиленият контрол ще бъде във връзка със спазване на данъчното и осигурително законодателство.
Органите на приходната администрация ще проверяват издават ли се касови бележки при продажбите, правилно ли се водят книгите за дневните финансови отчети, назначени ли са на трудови договори работещите в обекта и дали са осигурявани на реалните заплати, начислени ли са задължителните осигурителни вноски и внесени ли са дължимите осигуровки, ще установяват произхода на стоките и др. Целта на тези проверки е да се установи отчитат ли се реалните обороти и дали се плащат дължимите данъци върху тези обороти.
На търговците, при които се констатира, че не спазват данъчното и осигурително законодателство ще се съставят актове за нарушения и ще им бъде наложена максимална санкция.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM