Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

3 000 ЛВ. ОТ НЕКОРЕКТНИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ

3000 лева "забравени" глоби, данъци и осигурителни вноски платиха в офис на НАП Враца некоректни държавни служители. В края на миналата година приходната агенция започна кампания за уведомяване на работодатели, че техни служители дължат пари на хазната. Офис Враца изпрати съобщения до ръководителите на 14 ведомства, за общо 71 служители, които имат непокрити задължения към държавата. Освен това публични изпълнители се свързаха с голяма част от некоректните чиновници по телефона, за да им напомнят, че имат да плащат стари глоби, бяха изпратени и покани за доброволно изпълнение. Само за месец и половина от старта на акцията, 32-ма от длъжниците посетиха лично офиса за уточняване и погасяване на задълженията.
В случаи, когато държавни служители не предприемат действия по погасяване на старите си дългове, се налагат обезпечителни мерки, като запори върху заплати и банкови сметки, а може да се стигне дори до продажба на имущество, напомнят от НАП.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM