Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ОТЛИЧИЯ ЗА ГИМНАСТИЧКИТЕ
ОТ МЕЗДРА

С куп отличия се завърнаха грациите от СК "Анелия"-Мездра от IX Международен турнир по художествена гимнастика за купа "Импала". В надпреварата, която се проведе на 27 и 28 юни в Стара Загора, се включиха над 200 участнички от шест държави -Босна и Херцеговина, Азербайджан, Русия, Естония, Хърватска и България.

В индивидуалната надпревара при 9-10-годишните със сребърно отличие на топка се окичи Божидара Върбева от клуб "Анелия". На трето място се нареди съотборничката й Денислава Георгиева, а четвърта остана Виолета Миловска. В многобоя в тази възрастова група Тихомира Бонева е седма. При ансамблите (9-10 години) "Б" категория формацията на мездренският клуб нямаше конкуренция и заслужено спечели златните медали. За шампионките играха: Божидара Върбева, Виолета Миловска, Денислава Георгиева, Екатерина Костова и Тихомира Бонева. В тази възрастова група децата играха съчетание с топки. При по-малките( 7-8 години) ансамбълът на клуб "Анелия", който бе в състав: Велина Венциславова, Евгения Върбева, Емили Стоянова, Каролина Тошева и Росина Иванова завоюваха бронзовите отличия. Грациите от Мездра постигнаха успех благодарение на треньорките си Лили Николова и Цветелина Цинцарска.
Следващото участие на гимнастичките от клуб "Анелия" е Държавното първенство за деца. Надпреварата ще се проведе на 30 юни и 1 юли в Бургас.

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM