Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"ИНТЕРНЕТ ХИГИЕНА"

Хепънинг под мотото "Интернет хигиена", разглеждащ темата за безопасно и отговорно присъствие в Световната мрежа, организираха членовете на евроклуб "Хоризонти" към ПМГ "Акад. Ив. Ценов".

В късните следобедни часове на 14 февруари 2011 г. членовете на клуба демонстрираха пред свои съученици и преподаватели до какво могат да доведат любовта и опиянението от сърфирането в Интернет. Впечатляващата статистическа информация за уязвимостите в световната мрежа, които заплашват както подрастващите, така и интернет потребителите на зряла възраст, дадоха повод за дискусия и коментари от присъстващите на хепънинга. В ефектния финал на събитието основните варианти на интернет заплаха бяха драматизирани и разиграни в сценки. Двамата типични интернет-злодеи показаха нагледно по какъв начин могат да навредят на представители от най-характерните типове уязвимо поведение в Мрежата - "Наивната", "Пазаруващата" и "Предизвикателната" персони.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM