Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"МОДЕРНАТА КАРДИОХИРУРГИЯ"

Презентацията на тема "Модерната кардиохирургия" направи на 18 януари 2011 г. в МБАЛ "Хр. Ботев", гр. Враца доц. д-р Владимир Данов д. м., шеф на клиниката по Кардиохирургия в Университетска болница "Света Анна" - София. За лекцията бяха поканени всички кардиолози от областта, както и началник-отделенията на болницата.
Презентацията, както и представеното от доц. Данов видео на операция на тумор на сърцето предизвика интереса на присъстващите медици. В последвалата дискусия бяха обсъдени критериите и показанията за аортно-клапно протезиране, както и възможностите за транспортиране на пациенти с кардиологични проблеми.
Доц. д-р Владимир Данов е Началник на Клиниката по кардиохирургия към УМБАЛ "Св. Анна", гр. София, автор на над 70 научни публикации в най-престижни западни списания, създател на Клиниката по кардиохирургия в УМБАЛ "Св. Марина" - Варна, доктор хонорис кауза на МУ - Варна, защитил е дисертация на тема "Лечение на сърдечните тумори" в Германия, работил 2 години при проф. Хетцер в Берлин и 13 години в Клиниката по кардиоторакална хирургия в Аугсбург, Германия.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM