Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

МБАЛ "ХР. БОТЕВ" -
С ДВЕ ПОЧЕТНИ ОТЛИЧИЯ

"ЗЛАТНА КНИГА" за принос към Българската медицина и "ЗЛАТЕН ПЕЧАТ" за Европейски мениджмънт в медицината на Съвета на Европейската научна и културна общност бяха връчени на МБАЛ "Христо Ботев" - Враца.
Двете почетни отличия за завоюван висок престиж и принос към развитието на Българската медицина бяха получени от ръководството на болницата на официална среща на всички институции, които имат Номинация и на членовете на "Съвета на европей- ската научна и културна общност" в София.
До почетните награди за Врачанската болница се е стигнало след номинации, направени от 180 известни български учени и творци с международно призвание, които притежават Златни отличия за приноса си към науката и културата и от кметове на 156 българ- ски градове и села, носители на Отличие за Уникално европейско селище заради древна история и култура.
Отличието "Златна книга" - почетна значка, е изработена с 24 каратово злато в Монетния двор на България с формата на отворена книга. Тя се връчва на определени институции и личности за принос към развитието на българската наука и култура. До сега отличието е връчено на 180 представители на българския научен и културен елит. Носителите на почетното отличие "Златна книга" се презентират в Международните институции и донори, в Търговските и културните ни центрове, в европейските столици и градовете, притежаващи статут на Уникално европейско селище.
С деловото отличие "Златен печат" за европейски мениджмънт в медицината могат да се подпечатват всички важни документи на МБАЛ "Хр. Ботев" АД, гр. Враца, в кореспонденцията с институциите в страната и с Европейския съюз.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM