Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ИЗЛОЖЕНИЕ "ЛОВ И РИБОЛОВ"
В ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР

      

Изложението "Лов и риболов" започна на 28 април в Интер Експо Център. И тази пролет то е място, посещавано от хора с ловни страсти.
В продължение на четири дни - до 1-ви май, фирмите участници ще представят в Интер Експо Център ловни и риболовни принадлежности - от риболовните кукички до навигационни системи за яхти, кораби и лодки, оръжия и превозни средства, разнообразно облекло и аксесоари.
Риболовците ще имат възможност да обменят опит, да се посъветват с по-добрите и да получат отговор на своите въпроси. Освен ориентация за най-подходящите места за риболов според сезона или желания улов ще могат да подберат и нужните такъми и екипировка за това.
На изложението "Лов и риболов" традиционно присъстват официални представители и търговци на оръжие - спортно, пневматично, газово и антикварно, ловни и спортни пушки, ловни карабини, патрони и барут за много модели и марки оръжие.
Навременното представяне на новости и информация, по едно и също време и на едно място, както и личният контакт с официални представители и дистрибутори, дава възможност за отлична ориентация в тази среда. На изложението ловците могат да договорят изгодни условия за закупуване на необходимото им оборудване и екипировка.
Място сред експонатите тази пролет имат и традиционните лъкове. Всеки желаещ да изпита своята точност има на разположение специално изградено стрелбище. Заинтригуван от демонстрацията, показваща старата ловна култура, участникът в експеримента може да продължи визуалната разходка и да разгледа и други атрибути от бита на прабългарите на щанда на BAGATUR.
Електронно стрелбище става територия на любителите на съвременното оръжие.
Паралелно с пролетното изложение "Лов и риболов" се провежда и първото изложение за екстремни спортове и приключения у нас "Adventure&Extreme Expo".


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM