Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ "КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ"

Община Враца взе участие в ежегодното туристическо изложение "Културен туризъм" в гр. Велико Търново. В тазгодишното издание на форума се включиха над 80 изложители - представители на общини, информационни центрове, неправителствени организации, културни институти и фирми от туристическия бранш и свързаните с него отрасли, както и чуждестранни туристически представителства, фирми и организации от Испания, Полша, Аржентина, Индонезия, Гърция, Македония, Франция, Корея и др.

За първи път Община Враца и Регионален исторически музей - Враца представиха мултимедийна презентация на археолога Георги Ганецовски от РИМ-Враца на тема: "Културно-историческото наследство на Враца и археологическите разкопки на РИМ - новите възможности на дестинация "Северозапад".
Основната цел бе популяризирането и рекламирането на културно-историческото и археологическо наследство и възможностите на гр. Враца и Врачанския регион за развитие на културен и алтернативен туризъм чрез атракции и иновативни дейности.
Съвместно с представители на неправителствени организации в сферата на туризма, представители на местните власти и бизнеса бяха обсъдени мястото на атрактивните природни и исторически забележителности в туристическите програми.
Щандът на община Враца бе посетен от много представители на културни институции, неправителствени организации, информационни центрове, туристически агенции и туроператори.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM