Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

СПОРТНО ЛЯТО 2011 - КРИВОДОЛ

Тенис на маса


На 27 и 28 юли 2011 г. на стадион "Христо Ботев" в гр. Криводол се проведе турнир по тенис на маса. Това е вторият от серията турнири, организирани от Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.
В състезанието взеха участие 24 деца от Криводол, Пудрия, Краводер и Враца.
В индивидуалната надпревара победител стана Детелин Александров от с. Пудрия. Второто място спечели Цветомир Върбински от с. Краводер и на трето място се класира Томислав Александров от Пудрия.
В отборното класиране първо място и преходната купа грабна отборът на НУ "Васил Левски" с. Пудрия. Второ място спeчили отборът на прогимназия "Св. св. Кирил и Методий" с. Краводер и на трето място - СОУ "Св. св. Кирил и Методий" гр. Криводол.
Награда и грамота за най-малък участник получи Елена Маринова от с. Пудрия.
Децата от Спортен клуб по тенис на маса - Враца, като гости на турнира, получиха грамоти за участие, а Теодор Петров получи и награда за най-малък и най-добър участник.
Наградите и грамотите връчи заместник кметът на общината и председател на комисията инж. Тошко Павлов. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM