Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ОБЛАСТЕН ПРАЗНИК ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО
ПО ПЪТИЩАТА В КРИВОДОЛ

На 28 април 2011 г. в Криводол се проведе Областно ученическо състезание по безопасност на движението по пътищата "Да обучим и опазим децата в пътното движение". Организатори са Община Криводол и Регионален инспекторат по образованието - Враца, със съдействието на Областна комисия по безопасност на движението, Център за методическа възпитателна работа по безопасност на движението, "Пътна полиция" - КАТ, Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи, Съюз на българските автомобилисти и Български червен кръст.
Гости на празника бяха инж. Николай Иванов - кмет на Община Криводол и Илия Перчинков - председател на Общинския съвет, инж. Тошко Павлов - зам. кмет и др.
Приветствено слово произнесе заместник кмета на общината и заместник председател на Организационния комитет за провеждане на областния празник инж. Тошко Павлов.
В състезанието участваха отбори от Врачанските училища - СОУ "Козма Тричков", ПМГ "Акад. Иван Ценов", СУ "Св. Климент Охридски", СОУ "Христо Ботев" и два отбора от СОУ "Св. св. Кирил и Методий" гр. Криводол.
Състезанието включваше тест, обхващащ въпроси от познавателните структури, залегнали в учебните програми за 5-8 клас, викторина, пъзели, устройство и техническа изправност на велосипеда и тест, свързан с указване на първа долекарска помощ.

На първо място се класира отбора на СОУ "Козма Тричков", второ място за отбора на СУ "Св. Климент Охридски" и на трето място - отбора на ПМГ "Акад. Иван Ценов". Наградите на победителите връчи зам. кмета на общината инж. Тошко Павлов.
Награди получиха и децата, които рисуваха по темата за безопасност на движението.
Пред участниците беше представена и презентация за дейността на Автомобилен и мото клуб "Старт-Н-Криводол". А за доброто настроение на всички се погрижиха децата от СОУ"Св. св. Кирил и Методий" и ОДЗ "Славейче" гр. Криводол, и Инес и Дани от спортен клуб "София - Средец" гр. София.  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM