Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

 

В Криводол -

ЗАПАЛИХА СВЕТЛИНИТЕ
НА КОЛЕДНАТА ЕЛХА

Празничните светлини на коледната елха, разположена на площада в центъра на град Криводол, бяха запалени точно в 17.30 часа на 10 декември.
Събитието бе придружено от детско коледно - новогодишно шоу "Край елхата" с участието на децата от ЦДГ "Калина Малина" с. Ракево, ОДЗ "Славейче" - Криводол и децата от Творческа Вапцарова работилница при читалището.

На празника пристигна и белобрадия старец Дядо Коледа, за да зарадва децата и да им обещае много подаръци. Поздрав към малки и големи отправи и кметът инж. Николай Иванов.
Празничното шоу завърши с пищна заря.
Следващото мероприятие от Коледно - новогодишната програма бе читателска конференция в библиотеката на читалището на 14 декември на тема: "Маслина Грънчарова - Костурската Райна Княгиня - 135 години от рождението й". На 23 декември от 18.00 ч. в салона на читалището - празничен концерт "Коледа е". На 29 декември от 17.30 ч. на площада пред сградата на общината - концерт с участието на самодейни колективи при Читалище "Н. Й. Вапцаров 1924" - Криводол и фолк - звездата Соня Немска.

 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM