Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОТ КОЗЛОДУЙ
СЪС СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ОТ КОНКУРС

Грамота и парична награда от 1000 лв. спечелиха преподаватели от Дома на енергетика в гр. Козлодуй в конкурса за работещи в извънкласни дейности, организиран от Фестивална програма "Приятели на България". Милена Владимирова и Малинка Ганчева участваха в писмената част с доклад на тема "Да се учим с театър и от театъра".
Конкурсът е под патронажа на министъра на образованието, младежта и науката и се провежда за пета поредна година.

Втората, практическа част ще се състои в Албена, от 15 до 18 юни. Организаторите очакват педагози от цяла България, работещи с млади таланти в направление "Изкуства" да обменят опит и да представят своите добри практики по време на форума. Награден фонд от 4 500 лв. очаква най-добре представилите се в категории "Музика", "Танц" и "Театър". Информация за събитието на www.festival-bg.com.

Ежегодно в срещата участват представители на Министерство на образованието, Синдиката на българските учители, Националния дворец на децата, които запознават преподавателите с актуални въпроси, касаещи извънкласните и извънучилищни дейности.


  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM