Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

КОЛЕДНА ИЗЛОЖБА - БАЗАР
НА ВРАЧАНСКИТЕ ХУДОЖНИЦИ

Коледна изложба откриха врачанските художници. По традиция иконите придават на изложбата коледно настроение. В тазгодишната изложба са показани икони на Тодор Митов, Галина Романова и Христо Божков.
В раздела „Живопис” са творбите на Росен Рашев, Катя Василева, Елица Александрова, Татяна Вутова, Силвия Равнополска.

Със силно декоративно чувство са изложените платна със символи на Любомир Минковски и творбите-притчи на Георги Ценов. В същия жанр са акварелите на Петър Яков и Тошко Тодоров, както и модерните творби на Тодор Ваков, Александър Василев-Василевса и Явор Венчев.
Валентин Леков и Р осен Спасов участват с абстракт-ни графики, Тихомир Георгиев, Любомир Георгиев и Кристина Цолова с графични рисунки, а Ивайло Трифонов - с портрети в триптих.
Скулптурата е представена от Цено Ценов, Стефан Стефанов, Моника Игаренска, Веселин Тодоров, Красимир Кръстев, Милен Василев, Милен Каменов и Петя Бобева.
В изложбата е застъпено и приложното изкуство - показани са гоблени на Ценка Статкова, кукерска маска на Росен Цонев и дърворезба на Ангел Маринов.
Парични награди от Община Враца бяха връчени на Росен Рашев, Росен Цонев, Росен Спасов и Цено Ценов.


 

 

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM