Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"МОЕТО ПЪРВО
РАБОТНО МЯСТО"

Кампания "Моето първо работно място" стартира в понеделник във Враца, съобщи Мила Иванова - председател на РС на КНСБ.
Инициативата е национална - на Конфедерацията на независимите синдикати в България и се провежда съвместно с представители на Регионалния инспекторат по образование и директорите на училищата от Врачанска област с паралелки в 12 клас през учебната 2011/2012 година. В регионалния офис на синдиката (в сградата на Областна администрация) ще се проведе организационна среща във връзка със старта на информационната кампания "Моето първо работно място". Целта на кампанията е информиране на младите хора за техните основни трудови, социални, осигурителни и синдикални права.
В часовете на класа ще бъдат изнесени лекции по 10 теми, касаещи правата на младите хора, за да бъдат подготвени за пазара на труда . Успешната адаптация на учениците към света на труда и мерки срещу разрастването на сивата икономика са сред останалите цели на кампанията, както и кариерното развитие на учениците.
10 са училищата във Враца, в които ще бъде проведено обучение на завършващите, а в цялата област те са 28 на брой.

  


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM