Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"ПОДКРЕПА ЗА
ПРЕДПРИЕМЧИВИТЕ БЪЛГАРИ"

КНСБ - Враца стартира обучения по проект "Подкрепа за предприемчивите българи" - по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ до 20 000 лв. за безработни лица желаещи да стартират собствен бизнес по Компонент 1 от Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" "Насърчаване стартирането на проекти за развиване на самостоятелна стопанска дейност, съобщи председателя на регионалния съвет на Конфедерацията Мила Иванова.
Обученията са за регистрирани безработни в ДБТ със средно и по-високо образование, които не получават социални помощи. Не могат да участват дълготрайно безработни лица, обект на социално подпомагане, участвали в обучения или заети в проекти по ОПРЧР.
Учебният график включва 300 часа и се провежда в рамките на два месеца.
Чрез обучението ще бъдат придобият знания и умения както по предмета на дейност, така и по управление на малко предприятие.
След приключване на обучението в резултат на добре разработен бизнес план и открита фирма на бенефициента се предоставя субсидия до 20 хиляди лева за стартиране на бизнеса.
Предварителни интервюта с желаещите да се включат в обученията ще се проведат след записване на тел. 092 9 626191 и 0884 117740
Или в РС на КНСБ в сградата на Областна администрация, 5 ет.


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM