Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ВЕЧЕР НА ХУМОРА

Клуб на дейците на културата- Враца организира Вечер на врачанския хумор.
Хумористичната проява е насрочена за 28 март 2012 година от 17.30 часа в Синята зала на Младежкия дом.
Своите веселяшки и музовирски истории ще прочетат баш кореняците врачани Веско Лазаров, Цветан Дочев / Дедо Скръц/, Кръстю Дамянов, д-р Димитър Цолов / Пияният бард/, Красимир Босолов, както и зографинът на кратуни Иван Христов от Бистрец.
Саркастичните си погледи и ситнежи ще представят и присадените на врачански корен и придобилите врачански характер творци Върбан Велчев, Евдокия Марангозова, Цветан Илиев, Анета Дилова, Ботьо Гарвански, Валентина Панова, семейство Гонкови, Йорданка Данова, Диана Николчева, Димитър Марков както и още много филизи и ластари от врачанските лозя и близките селища.
Много хумор и смях се очаква от сценките на артистите Веско Зехирев, Дария Горанова, както и от диалозите на баба Нетка и баба Чатка.
В началото на вечерта, летописецът на врачанските теферичи и председател на виненото жури Веско Лазаров ще връчи грамотите на наградените производители на вино от конкурса за най-добро младо вино, който КДК проведе неотдавна.

КДК-Враца


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM